ZTE T100Anasayfa > Telefon Modelleri > ZTE T100Ön İncelemesi Küçük boyutlar Hafif 3G desteÄŸi ile hızlı internet ve dosya transferi Görüntülü görüÅŸme özelliÄŸi
Teknik Özellikleri
Telefon hakkında ne düÅŸünüyorsunuz ?Bu telefon modelini kullandınız mı sizce almalımıyız ?
DiÄŸer telefon modelleri için tıklayınız… Trident si93 Samsung S5620 Monte Nokia C6: CanlılıÄ... LG SU920 Özellikler... Samsung i897 Captiva... Nokia X1-01 Samsung S3850 Corby ... Nokia 101 Etiketler: ZTE T100 fiyatı,ZTE T100 İncelemesi,ZTE T100 kullanıcıları,ZTE T100 Özellikleri,ZTE T100 temaları,ZTE T100 Yorumları
Konu Yazarı: Temacı ... Facebook hesabınızla beÄŸenin, yorum yapın 13 Yorum gonderildi. “ZTE T100”Yorum Yap |
Kullanıcı Yorumları
Ücretsiz Abone Ol Kategoriler
Son Konular
|
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 8 GB diyorsunuz ama ZTE T100 tel. hafıza kart giriÅŸi nerde…. o kadar aradım bulamadım…
Üzeyir bey bilgiler güncellenmiştir. Uyarnız için teşekkür ederiz.
telefon berbat bi şey turkcell iletişim merkezi argolt sincan şubesinden 5 yıl garantili diye sattılar
türkcell i aradım bana böyle bişeyin olmadığını söylediler ve bayiiye bi yaptırım uygulamadılar ve cihazı geri almadılar sakın kanmayın ve almayın bence berbat kamerası vga kameradan kötü
abi bu telefonun hafıza kartı nın yeri nerde bir yardımcı olun lütfen
dosya yöneticisine geldiğiniz zaman sağ yön tuşuna basın hafıza kartına giriyor direk
hayır içinde hafıza kartı takma yeri nerede
yok
çok güzel hafıza girişide var 8GB çokgüzel çok beğendim hafıza kartınıda bedava verdiler
bu telefonunu hafıza kartı girişi yok bide telefonunu hafızası düşük telefon ii güzelde hafıza sorunu var !! alanların hafızayla işi yoksa bence telefon iii
telefon nokıa dan düşük
mehmet var
bn aldım zte f101 süper bişe hafıza girişi yn tarafta ckta kullanışlı 1 tel bn bendım ama uygulama yüklücm onda sıkıntı ckıom
arkdaşlar lütfen biriniz sölesin zte t100 ün hafıza kartı girişi nerede lütfen söleyin